Brožury, prospekty a katalogy

Na Vaše přání Vám digitální či ofsetovou formou zajistíme návrh a následný tisk brožury a dalších, podobných publikací. Spolehnout se přitom můžete na vysokou kvalitu papíru, ostrost a barevnost vytištěného obsahu, ale i variabilitu rozměrů brožur, vazeb a hlavně grafického návrhu, který je v našem případě vždy skutečně kreativní, a tím pádem originální. Konkurence Vám bude závidět!

Fenomén personalizace roste. Na kelímky Starbucks navazují další

Je časné ráno všedního dne a vy, stejně jako další stamiliony lidí po celém světě, spěcháte do práce. Doma jste kvůli časovému presu sotva stihli letmou snídani a na uvaření kávy již čas nezbyl, pročež si jí dáte po cestě. A právě na uspěchanou, nepřívětivou náladu spojenou se vstupem do nového pracovního dne vsadil nedávno řetězec kaváren Starbucks, který se svým zákazníkům snaží jednak prodat svůj produkt, tj. jeden z mnoha nabízených druhů kávy, a jednak jim zlepšit den a přinést do jejich dne pozitivní zážitek. Byť je způsobený tak rutinní činností, jakou je vypití kávy. Na základě personalizace, tedy osobního přístupu.

Vizualizace interiérů: Chceme klientům poskytovat komplexní servis, říká ředitel Creatina

Kreativní studio, tiskové služby, nakladatelství a účast na nespočtu projektů. Tak by se dal stručně popsat předmět činnosti renomované brněnské kreativní agentury – nazvané příznačně Creatino Idea Factory – která aktuálně obohatila své portfolio o další službu: vizualizace interiérů a návrhy či studie v tom nejširším slova smyslu.

Co je to personalizované video a jak souvisí s elektronickým vyúčtováním?

Není tomu dlouho, co brněnská společnost ​Creatino Factory uvedla na trh online marketingu zbrusu novou vychytávku: personalizované video. Co to je a proč jeho využití sami vývojáři produktu skloňují zejména v souvislosti s revolučním elektronickým vyúčtováním na míru?

Personalizované video, které každému na míru vysvětlí, jak ušetřit za telefon či pojistné

Fenomén personalizace reklam se v posledních letech naplno rozšířil napříč celým internetovým spektrem, kde si v oblasti online marketingu našel pevnou pozici, kterou navíc stále posiluje. A právě kouzlo osobního přístupu k zákazníkovi, ze kterého personalizovaná propagace vychází, se stalo inspirací brněnské vývojářské společnosti Creatino Factory. Ta nyní na trh uvádí tzv. personalizované video, které si dle projektového manažera společnosti Lukáše Humbricha klade za cíl zlepšení komunikace na trase obchodník-zákazník. Díky tomu, že se podstata služby ukrývá v interaktivním vysvětlení každému jednomu zákazníkovi na míru, jak by mohl ušetřit například na platbách za mobilní tarif, internet nebo třeba pojistné, má k tomuto vytyčenému cíli našlápnuto více než dobře – stejně jako k potenciálnímu úspěchu na trhu.

Interaktivní katalogy: Spojte tiskoviny třeba s 360° fotografiemi!

S katalogy se setkáváme doslova a do písmene na každém rohu. Jejich prostřednictvím si vybíráme dovolenkové zájezdy, elektroniku, potraviny, domácí spotřebiče, ale taktéž nábytek a oblečení. Ačkoliv bývají katalogy v době čím dál tím více sílícího vlivu internetu občas označovány jako přežitek, trendy na trhu toto tvrzení jednoznačně vyvrací. Stále totiž existuje spoustu lidí, kteří dají při výběru konkrétního zboží či produktu přednost tištěné podobě letáku před internetem. Navíc, v tomto odvětví v současné době probíhá revoluce, která dosavadním tiskovinám dodává zcela nový rozměr. Dámy a pánové, brněnská Creatino Factory představuje interaktivní katalogy, které Vám při listování brožurkou s produkty umožní zobrazit vybranou položku v 360° fotografii, jako byste ji drželi v ruce.   SEZNAMTE SE!

Proč spolupracovat s námi

• Zpracování projektu do posledního detailu
  • Svoje projekty umíme i zrealizovat
  • Komplexní služba od zadání po předání hotového díla
  • Navrhneme vám funkční a kreativní řešení
  • Individuální přístup
  • Plníme předem dohodnuté termíny

Spokojení zákazníci

Klára Rylichová, MBA.

Manager marketingu - Iveco Czech Republic

S lidmi z Creatina spolupracuji již řadu let a nejvíce oceňuji osobní přístup. U každého projektu dokážeme navázat na předchozí krok bez zbytečných průtahů a to nám usnadňuje práci.
Marian Biel

Provozovatel J&T Cafe a majitel cocktailového baru Aloha

Vždy se těším na zpracovanou presentaci k novému projektu.
Líbí se mi komplexní služba profesionální tiskárny a kreativního studia.
A co oceňuji nejvíc? Vždy komunikuji se stejnými lidmi, kteří mě znají.
Radim Bagar

Developing BendixKing organization

Mám rád prostředí této partičky a musím říct, že jejich tempo růstu je inspirativní. Často konzultujeme nové projekty a tak jako u lidí ve svém týmu sleduji detaily. Držím pěsti!